Kauniit pitkäkestoiset kulmat

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Kyseessä on kevytpigmentointi ja kesto on n. 6kk-1,5v. Pigmentit joita käytämme, ovat Saksassa valmistettuja, maailmanlaajuisesti arvostettuja Phibrows-pigmenttejä, jotka ovat 100% positiivisia iholle eivätkä ole haitallisia. Pigmenttien tärkein ominaisuus on se, että se täyttää olennaiset terveys- ja turvallisuusvaatimukset ja toiseksi tärkein ominaisuus on pigmentin pysyvyys.

SUPE pigmentit sisältävät kolme väriä, jotka eivät ole ainoastaan intensiivisiä ja kestäviä vaan pysyvät muuttumattomina. Värit haalistuvat hitaasti ja kauniisti säilyttäen halutun sävyn pitkään kunnes pigmentti katoaa kokonaan. Jokaisen pigmentin materiaali on testattu erikseen mahdollisia epäpuhtauksia varten laboratorioiden kautta. Värit ovat täysin vegaanisia ja niitä ei ole testattu eläinkokein. Kaikki Phibrows -pigmentit ovat turvallisia ja takaavat täydellisen lopputuloksen.

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Muotoilun aikana mittaamme sinulle täydellisen symmetriset kulmat kasvojen muotojesi mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat ja kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. Ääriviivoja emme tee pigmentillä. Ne pyyhitään kokonaan pois jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.

Kestopigmentoidut Shadow-kulmat tehdään koneellisesti ja kestävät n. 1,5-3 vuotta. Tällä tekniikalla kulmista saadaan pehmeästi meikatun näköiset. Shadow-tekniikalla voidaan tehdä niin luonnollista ja vaaleaa, että tummaa ja näyttävämpää kulmaa. Kulma tulee haalistumaan ensimmäisestä kerrasta +50% ja lopullisen tuloksen näkee vasta vahvistuskerran jälkeen. Käytämme Labina pigmenttejä, jotka ovat 100% luonnollisia, eivätkä sisällä metalleja(rautaoksidi jne.), jolla varmistetaan se, että kulman sävy pysyy kauniina haalistuessaan ajan myötä, eivätkä ne lähde taittamaan ei-toivottuihin siniseen tai punaiseen.

Katso hinnat ja varaa aika

Palveluiden takana

Kokeneet ammattilaisemme toivottavat sinut tervetulleeksi.

Pirita PirhonenPirita Pirhonen
Omistaja, parturi-kampaaja, microblading/​kestopigmentoija
Minna KalliomäkiMinna Kalliomäki
Kynsiteknikko, kosmetologi
Jasmin LahtinenJasmin Lahtinen
Koulutettu hieroja
Heini RintalaHeini Rintala
Parturi-kampaaja
Katri SirviöKatri Sirviö
Kosmetologi, ripsiteknikko, urheiluhieroja
Emmi ThusbergEmmi Thusberg
Parturi-kampaaja
Oona SthålOona Sthål
Kosmetologi, Ripsiteknikko, Estenomi